Ledenvoordelen

Europabank, de partner van Horeca Vlaanderen in elektronisch betaalverkeer, biedt de leden van Horeca Vlaanderen een extra voordelig tarief.
Dit tarief is aangepast aan de jaarlijkse omzet met elektronische verwerking in EMV (chip & pin) van de Visa- en MasterCard transacties:

  • jaarlijkse omzet < € 125.000: eenheidstarief van 1,10%
  • jaarlijkse omzet € 125.000 – € 250.000: eenheidstarief van 1,05% of gesplitst : tarief van 0,90% op regulated met een toeslag van 0.50% op non-regulated cards
  • jaarlijkse omzet € 250.000 – € 400.000: eenheidstarief van 1,00% of gesplitst : tarief van 0,80% op regulated met een toeslag van 0.50% op non-regulated cards
  • indien uw omzet meer dan 400.000€ bedraagt, zal Europabank u op eenvoudige vraag een gepersonaliseerd voorstel overmaken.

Accent uitzendbureau en selectiekantoor

Accent combineert de flexibiliteit van een uitzendbureau met de kwaliteit van een selectiekantoor. Dit betekent dat Accent volgens het uitzendsysteem enkel de gepresteerde uren aanrekent.

Bij de selectie van kandidaten leveren we dan weer de kwaliteit van een professioneel selectiekantoor: we gaan op zoek naar medewerkers die binnen de bedrijfscultuur passen, zodat de kans op een langdurige samenwerking groot is.

Accent, niet zomaar een interimkantoor

Accent interim is een foute benaming voor onze manier van werken. Bovendien bieden wij geen gewone interim jobs aan, maar werven wij alleen werknemers aan voor jobs met optie op een vast contract.

ISPCEen toonaangevende groothandel voor de horecasector. ISPC beschikt over een aanbod van meer dan 36.000 referenties onder één dak. Is gevestigd in Gent en Luik.

Voordeel: Leden van Horeca Vlaanderen hebben jaarlijks recht op een kortingsbon van 50 euro wanneer zij overgaan tot een aankoop van minimaal 300 euro.

Om hiervan te genieten moet u tijdens uw ISPC aankopen  de gedrukte kortingsbon overhandigen die u in het Horeca Vlaanderen ledenpakket werd toegestuurd.

Opgelet: deze bon heeft een geldigheidsduur van één jaar.

Hoe van het voordeel genieten ?
Om hiervan te genieten moet u tijdens uw ISPC aankopen in Gent of Luik de gedrukte kortingsbon overhandigen die u in het Horeca Vlaanderen ledenpakket werd toegestuurd. Opgelet: deze bon heeft een geldigheidsduur van één jaar.

Q8 beschikt over een tanknetwerk van 680 Q8 en Q8 easy stations in de Benelux, waaronder een 400-tal in België. www.q8.be

Voordeel:
Horeca Vlaanderen leden genieten van een korting op de officiële brandstofprijs voor een tankbeurt in België, en dit ongeacht het volume dat zij jaarlijks afnemen. De korting bedraagt 9,50 eurocent/liter excl BTW (11,50 eurocent/liter incl BTW). De korting is geldig op alle brandstoffen.
Wanneer de pompprijs lager ligt dan de Q8 Liberty Card met korting, betaalt u de pompprijs. De laagste prijs wordt u dus steeds gegarandeerd! De tankkaart zelf is gratis (normale kostprijs: 12,50 eur).

Is één van de meest gekende groothandels voor de horecasector. Metro Cash & Carry beschikt over 7 vestigingen (Antwerpen, Brussel, Evergem, Hasselt, Luik, Sint-Katelijne-Waver, Wevelgem). www.metro.be

Leden van Horeca Vlaanderen hebben jaarlijks recht op een kortingsbon van 50 euro wanneer zij overgaan tot een aankoop van minimaal 300 euro.

Om hiervan te genieten moet u tijdens uw Metro aankopen de gedrukte kortingsbon overhandigen die u in het Horeca Vlaanderen ledenpakket werd toegestuurd. Opgelet: deze bon heeft een geldigheidsduur van 8 maanden.

SABAM is de Belgische vereniging van auteurs, componisten en uitgevers. Ondernemingen die in het openbaar muziek afspelen moeten een jaarlijkse bijdrage betalen aan de SABAM vereniging. www.sabam.be
Voordeel:
Leden van Horeca Vlaanderen hebben jaarlijks recht op een korting van 10% op hun factuur (berekend op het bedrag zonder BTW), en evenwel bedraagt de maximale korting 43,93 euro. Dit maximumbedrag wordt jaarlijks geïndexeerd.

HANOSGerenommeerde  groothandel voor de horecasector. Is gevestigd in Hasselt en Antwerpen.

Leden van Horeca Vlaanderen hebben jaarlijks recht op een kortingsbon van 50 euro wanneer zij overgaan tot een aankoop van minimaal 300 euro.

Om hiervan te genieten moet u tijdens uw Hanos aankopen de gedrukte kortingsbon overhandigen die u in het Horeca Vlaanderen ledenpakket werd toegestuurd. Opgelet: deze bon heeft een geldigheidsduur van 3 maanden.

Edenred is één van de 3 Belgische uitgevers van maaltijdcheques (Ticket Restaurant). Horeca Vlaanderen leden genieten een voordeeltarief bij Edenred wanneer klanten via een betaalterminal met elektronische maaltijdcheques wensen te betalen.

Sodexo is één van de 3 Belgische uitgevers van maaltijdcheques (Lunch Pass).
Voordeel:
Horeca Vlaanderen leden genieten een voordeeltarief bij Sodexo wanneer klanten via een betaalterminal met elektronische maaltijdcheques wensen te betalen.

Monizze is één van de 3 Belgische uitgevers van maaltijdcheques (Monizze Card). www.monizze.be
Voordeel:
Horeca Vlaanderen leden genieten een voordeeltarief bij Monizze wanneer klanten via een betaalterminal met elektronische maaltijdcheques wensen te betalen.

ADMB1.100 ADMB-medewerkers ondersteunen dagelijks het personeelsbeleid van ruim 180.000 ondernemers en organisaties.

Aan deze klanten bieden ze op elk moment het gepaste HR-dienstenpakket: van opstart tot loonadministratie, van rekrutering tot preventie, van kinderbijslag over verzekeringen tot HR-advies.

Foodprint is een publicatie van mjPublishing, Deze uitgeverij specialiseert zich in volgende domeinen: koken en keuken, special intrest, mjPublishing educatief: horeca – opleiding (voor docenten – opleidingcentra), nieuwsbrief “Forum voor het horeca – onderwijs” (voor docenten – opleidingcentra).

Healthcare Solutions Europe is een Belgische verdeler van verschillende modellen van defibrillatoren. Zij werden als bevoorrechte partner gekozen door de Voetbalfederatie en een aantal andere Sportfederaties.

Horeca Totaal is één van de toonaangevende groothandels voor de horecasector. Zij beschikken over 2 vestigingen: één in Brugge en één in Oostende. www.horecatotaal.be

Sinds 1997 staat CCV in België garant voor een vlot elektronisch betaalverkeer. Als marktleider in de Benelux biedt CCV volwaardige betaaloplossingen voor Bancontact/MisterCash en Maestro, en voor kredietkaarten zoals Visa, MasterCard, Diners Club, American Express en JCB.

Biobeheer kan u als hoteluitbater ondersteunen bij het voldoen aan de legionella-wetgeving. Biobeheer is een gecertificeerd bureau voor het opstellen van de RABP en het nemen van legionella watermonsters en verzorgt hiermee een groot gedeelte inzake legionella preventie.

Securitas is kennisleider voor Security & Safety oplossingen.
Specifiek voor de Horeca sector heeft Securitas een effectieve en totale veiligheidsoplossing uitgewerkt, de HorecaGuard.
De HorecaGuard is een modulair pakket van een alarmsysteem, rookdetector, paniekknop en camera’s. Dankzij de bijhorende app kan u uw systeem vanop afstand beheren.
Daarnaast geniet u van de opvolgingsdiensten verzorgd door Securitas’ alerte meldkamer en door hun snelle patrouilles, in samenwerking met de ordediensten.

SUEZ is een wereldspeler die gespecialiseerd is in de bescherming, optimalisatie en productie van essentiële grondstoffen. De groep verleent industriële en gespecialiseerde diensten aan de publieke en private sector. Als expert in het globaal beheer van afval en producent van nieuwe grondstoffen, houdt SUEZ in al zijn activiteiten en adviezen rekening met de Europese en regionale wetgevingen.

 

Wilt u uw zaak een nieuwe professionele uitstraling geven ? Komt er een nieuw terrassenreglement in voege in uw gemeente ?

Onze partners bieden u een breed aanbod aan kwalitatieve uitrusting, die aan de geldende normen voldoen.

EIGEN FABRICATIE IN MECHELEN
met een focus op superieure kwaliteit en een uitstekende service

Zonwering en rolluiken, rechtstreeks van onze fabrieken in Mechelen tot bij de eindgebruiker. Met aandacht voor de specifieke wensen van elke klant, dat is waar Alfa NV, nu al meer dan 20 jaar voor staat. Naast de particuliere markt is Alfa ook leverancier van zonweringen en rolluiken voor professioneel gebruik. Sinds vele jaren levert Alfa topkwaliteit aan nationale en regionale overheden, vastgoedprojecten, horeca en detailhandel.

Nadat u Aquadomo een grondplan met aërosolvormende tappunten (in hoofdzaak douches) met een plan of schets van de sanitaire leidingen en toestellen (warmwaterproductie, watermeters, waterverzachters) samen met de bevoegde contactpersonen hebt bezorgd, zal Aquadomo 2 tappunten als potentieel risico identificeren. Die kunnen als een goede indicator worden beschouwd voor legionella besmetting.

Aquadomo komt vervolgens op afspraak een staalname doen. U ontvangt nadien de analyseresultaten van hun geaccrediteerd labo, samen met de wettelijke richtlijnen rond legionellapreventie en een blanco digitaal logboek. Op die manier kan u zelf uw legionellabeheersplan uitwerken en opvolgen.  Ook inzake waterkwaliteit en recuperatie of besparing, kan u bij de ingenieurs van Aquadomo terecht.

Multimag werkt sinds 20 jaar samen met de grootste uitgevers van magazines om wachtzalen, showrooms, horeca, leeshoekjes, … te voorzien van gevarieerde magazines in perfecte staat.

Bij elke levering, een gevarieerd assortiment van 15-20 bekende magazines zoals: Feeling, Genieten, Happinez, Grande, Eos, Elle, Actief wonen, Culinair Ambiance, Autogids, Sport Voetbal magazine, National Geographic, Vitaya, Plus magazine, Autogids, enz.

Keuze van pakket: gemengd, vrouwen, heren of tweetalig pakket.

Opties mogelijk: kindersupplement en/of Engels supplement.

80% goedkoper t.o.v. de winkelprijs.

Een aangenaam leesmoment voor uw bezoekers.

Nieuwe tijdschriften van de 2 à 3 laatste edities.

Aan huis geleverd door onze koerierdienst.

Fiscaal aftrekbaar.

U kan bij de www.inktentonervoorhoreca.be pagina terecht voor alle grote en minder courante merken voor uw printer, met de beste kwaliteit van inkt en toners

Bij elke bestelling een gratis 8 GB USB Stick en bij het invullen van “SMARTDEAL

in veld promotiecode nog eens 10% korting direct verwerkt op uw faktuur!

Ons eigen huismerk genaamd “Smartdeal” biedt u de beste prijsgarantie en bevat daarenboven meestal nog merkelijk meer inkt dan de cartridges van de originele merken. Om van de beste prijs/kwaliteit verhouding te genieten, raden wij u aan het “Smartdeal” voordeelpakket voor uw printer te bestellen.

Dit zijn gegarandeerd nieuwe producten en geen gerecycleerde inktpatronen.

Aldus kunnen wij u een kwalitatief hoogstaand product garanderen met garantie.

Dankzij de “Smartdeal” kan u tot 60% besparen op de aankopen van uw inktpatronen.

De enige actieve brouwerij in het Meetjesland. Tradionele brouwkunst in een moderne omgeving Brouwerij Van Steenberge staat garant voor onafhankelijkheid, vooruitgang en groei.

Samen met Paul Van Steenberge leidt Jef Versele. De toekomst is met de intrede van de zesde generatie verzekerd. Tijdens een jarenlange opleiding in de brouwerij werden de regels van de traditionele brouwkunst overgedragen. Samen staan ze voor heel wat uitdagingen voor de toekomst: er worden continu inspanningen geleverd om water- en energieverbruik terug te dringen,
een verdere focus op en ondersteuning van de hoofdmerken Augustijn, Piraat en Gulden Draak is gepland met de bedoeling het assortiment binnen de bestaande merken te verruimen en zo de klanten met een gevarieerd en stijlvol aanbod te kunnen bevoorraden.

corpo

Alles op maat van uw lichaam en smaak. We zorgen voor stijl en kwaliteit op uw maat gemaakt, met oog voor detail en met een betaalbare prijs. U kan bij ons terecht voor kostuums, hemden, blazers, broeken en chino’s op maat, maar ook gepersonaliseerde accessoires zoals manchetknopen, dasspelden, riemen, … ook servetringen behoren tot de mogelijkheden.
Service tot bij u thuis of in uw zaak. We maken een afspraak waar u wenst, aan huis of in uw zaak. Samen bepalen we de stijlkeuze. We nemen vervolgens uw maten volgens ons Corpo Perfect Fit Assurance programma. Hierbij worden meer dan 100 punten opgemeten om zo een perfecte fit te garanderen. Tot het helemaal perfect zit
Tijdens deze maatopname maken we direct ook een afspraak voor een eerste pasbeurt. Afhankelijk van uw wensen, zal dit 6 weken duren. Als er aanpassingen moeten gebeuren, maken we graag een afspraak voor een tweede pasbeurt. We laten niets aan het toeval over: we gaan helemaal voor die perfecte fit.

Prijs-kwaliteit
De mogelijkheden naar stofkeuze en afwerking zijn eindeloos. Vandaar het ook moeilijk is al een exacte vaste prijs te bepalen. Maar om enkele richtprijzen te bieden: een standaard 2-delig pak op maat in Italiaanse stof start vanaf 680 euro. Kiest voor onze exclusievere stoffen zoals Scabal starten we vanaf 950 euro. Een maathemd hebt u reeds vanaf 165 euro. Casual broeken in chino stijl of 5-pockets model bieden we aan vanaf 190 euro. Gepersonaliseerde manchetknopen starten vanaf 200 euro. Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief
BTW.

B2B-formules voor uw personeel en specifieke horeca kledij zijn ook mogelijk.
Tijdens onze afspraak zullen wij uw wensen en ideeën op de beste manier beantwoorden. Wij garanderen dus niet alleen de perfect fit. Wij streven er naar om u de best mogelijke service te geven.

We gebruiken cookies op onze website.

Gelieve uw akkoord te bevestigen over het gebruik van cookies. Uw gegevens zijn volledig anoniem en dienen enkel om het aantal bezoekers en de bezochte webpagina's op deze site te meten.